Slimme lampen van tp-link

TP-link

Slimme verlichting in huis zonder extra benodigdheden zoals een bridge? Dat kan vanaf nu met de slimme lampen van tp-link. Elke lamp koppel je individueel aan het wifi-netwerk bij jou thuis. Via de gratis app op je smartphone bedien je ze vervolgens individueel op afstand. Welke varianten er zijn en hoe het precies werkt, lees je op deze pagina.

DOOR MASCHA, 11 MEI 2017

Slimme lampen met geïntegreerde wifi

De meeste slimme lampen hebben een bridge nodig om via wifi te kunnen communiceren met de app op je smartphone. De slimme lampen van tp-link hebben geen bridge of hub nodig. Dankzij de geïntegreerde wifi staan de lampen direct in verbinding met je router in huis en communiceren ze met de app op je smartphone (iOS en Android). De lampen zijn er in 4 verschillende varianten. Welke dat zijn, zie je hieronder:

tp-link LB100

Tp-link slimme wifi led lamp met dimbaar licht LB100

De tp-link LB100 beschikt over een ingebouwde dimmer. Ga flexibel om met verschillende tonen wit licht en pas de verlichting aan op elke stemming of situatie.

Bekijk hier de tp-link LB100

tp-link LB110

Tp-link slimme wifi led lamp met dimbaar licht LB110

De tp-link LB110 heeft een ingebouwde dimmer. Kies voor de juiste wittint en bepaal per situatie de gewenste sfeer. Via de app monitor je eenvoudig het energieverbruik van de lamp.

Bekijk hier de tp-link LB110

tp-link LB120

Tp-link slimme wifi lamp met afstembaar wit licht LB120

Met de tp-link LB120 dim je de helderheid van het licht van zacht wit (2700 Kelvin) naar daglicht (6500 Kelvin). Het licht past zich automatisch aan het tijdstip van de dag aan. Via de app op je smartphone zie je het energieverbruik van de lamp.

Bekijk hier de tp-link LB120

tp-link LB130

Tp-link slimme lamp met kleurverandering LB130

Met de tp-link LB130 heb je niet alleen wit, maar ook gekleurd licht. Voor elke gelegenheid kies je voor een passende kleur of lichttint. De lichtintensiteit past zich aan de temperatuur aan waardoor je altijd de juiste kleurtoon hebt.

Bekijk hier de tp-link LB 130

Met welk besturingssysteem zijn de tp-link lampen compatibel?

De slimme lampen van tp-link bedien je via de gratis Kasa app op je smartphone. Download de app en je bestuurt de slimme lampen op afstand. Let er wel op dat de app alleen voor iOS en Android geschikt is. Houd daar dus rekening mee bij de aankoop van de lampen.

Beheer de Tp-link lampen op afstand via de app

Nadat je de Kasa app op je smartphone of tablet hebt geïnstalleerd, moet je er alleen nog voor zorgen dat de lampen (individueel) in verbinding staan met je wifi-netwerk thuis. Op het moment dat de lampen aan het wifi-netwerk zijn gekoppeld en ze met de app communiceren, pas je naar eigen wens de kleur en de helderheid per lamp aan. Daarnaast stel je eenvoudig lichtschema's in, maak je lichtscènes aan en bekijk je per lamp wat het energieverbruik is.

Alle voordelen van de tp-link slimme lampen op een rij

  • Dankzij de ingebouwde wifi per lamp heb je geen bridge meer nodig om de lampen op afstand te bedienen.
  • De gratis Kasa app is geschikt voor iOS en Android.
  • Controleer via de app op afstand of alle lichten in huis aan of uit staan.
  • Dankzij de verschillende kleurtonen wit en/of gekleurd licht heb je altijd passend licht bij elke gelegenheid.
  • Stel de tijden van de zonsondergang en -opkomst in op de app en de lampen gaan automatisch aan of uit.
  • Maak verschillende scènes waardoor de lampen voor verschillende gelegenheden de juiste instelling hebben. Denk bijvoorbeeld aan lezen, eten, slapen en een feestje.
  • Via de app zie je per lamp wat het energieverbruik is.

Vragen?

Heb je aanvullende vragen of wil je graag meer advies over de slimme lampen van tp-link? Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar.

Eerder bekeken door jou