Alles over Philips Hue

header hue

Philips Hue zet de standaard als het gaat om smart verlichting. Hue biedt een grote diversiteit aan smart lampen. Van complete startpakketten tot tafel- en hanglampen. Allemaal bedienbaar met je smartphone of tablet. De wereld van Philips Hue wordt steeds groter. We leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn van een Philips Hue verlichtingssysteem. Van installatie tot uitbreiden, hier vind je alles over Hue.

Wat is Philips Hue en hoe werkt het?

Philips Hue is een draadloos en energiezuinig verlichtingssysteem voor in het hele huis. Het complete systeem bestaat uit Hue lampen, een bridge en de Hue app. Je bedient de lampen door het hele huis, overal ter wereld, via de app op je smartphone of tablet. Ook zijn er verschillende slimme schakelaars waar je jouw verlichtingssysteem mee bedient.


Hoe installeer ik Philips Hue?

Wat is Philips Hue?

Wat zijn de voordelen van Philips Hue?

  • Personaliseer je lampen met 1 druk op de knop.
  • Synchroniseer je verlichting met film en muziek.
  • Voel je energiek en opgewekt met het juiste licht.
  • Bedien Philips Hue lampen waar je ook bent.

Alle smart lampen van Philips Hue

Creëer jouw persoonlijke sfeer

Creëer jouw persoonlijke sfeer

Met Philips Hue creëer je jouw eigen sfeer wanneer jij dat wilt. Elk moment is anders en vraagt daarom ook om passende verlichting. Zo is het mogelijk om jouw verlichting volledig te automatiseren zodat het lijkt alsof je thuis bent. Of je synchroniseert het licht met films of games zodat je ze bijna echt beleeft. Aan jou de keus.

Creëer je eigen sfeer met Philips Hue

Draadloos dimmen

Draadloos dimmen

Alle Philips Hue lampen dim je met 1 druk op de knop. Allemaal tegelijk, of 1 voor 1. Aan jou de keus. Je dimt ze met behulp van de Philips Hue app of met een van de 2 afstandsbedieningen; de Philips Hue Tap en de Philips Hue Dimmer. Beide zijn draadloze schakelaars waarmee je jouw verlichting regelt en dimt.

Maak je huis slim met Philips Hue

Welk Philips Hue product gebruik ik waar?

Philips Hue biedt een grote diversiteit aan smart lampen. Zo zijn er diverse productlijnen zoals de Hue White, de Hue Color en de Hue White Ambiance die allemaal een ander soort licht geven. Bedenk daarom vooraf wat voor soort licht je nodig hebt en waar je de lamp wilt plaatsen. Verder zijn er ook verschillende tafel- en hanglampen die jouw huis sfeer geven.

Welke Philips Hue lampen zijn er en hoe verschillen ze?

Personaliseer je verlichting

Philips Hue uitbreiden

Philips Hue biedt je de mogelijkheid om tot wel 50 lampen aan de bridge te koppelen. Het is dus heel eenvoudig om jouw Hue verlichtingssysteem uit te breiden. Bedenk je voordat je gaat uitbreiden waar je de extra lamp wilt gebruiken. Het type licht wat je hier nodig hebt hangt daar namelijk van af. Verder zijn er ook diverse accessoires die je toe kunt voegen aan jouw systeem zoals een dimmer of schakelaar.

Hoe breid ik mijn Philips Hue systeem uit?

Advies over Philips Hue armaturen

Philips Hue uitbreiden

Vragen?

Kom je er niet uit met de installatie? Of weet je niet hoe je jouw Philips Hue systeem uit moet breiden? We hebben de meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Bekijk de pagina met veelgestelde vragen over Philips Hue voor meer uitleg en informatie.

Veelgestelde vragen over Philips Hue

Vragen?

Eerder bekeken door jou