Innr

Alles over Innr

Met smart verlichting van Innr maak je jouw huis sfeervol, veilig en comfortabel. Voor alle veelvoorkomende lichtproblemen heeft Innr een praktische oplossing, die je zelf eenvoudig installeert. Zo zijn er smart lampen waarmee je jouw bestaande armaturen smart maakt, smart spots voor lichtaccenten en smart lichtstrips voor decoratieve verlichting. Innr producten bedien je met de Innr app, of je koppelt ze aan je bestaande smart verlichtingsysteem, zoals Philips Hue of Osram Lightify. Zo kies je altijd het juiste licht bij elke gelegenheid.

Alle smart lampen van Innr

Verlichting inspiratie

Er zijn veel verschillende manieren om Innr smart verlichting te gebruiken. Smart lampen van Innr geven alle tinten wit licht. Hieronder vind je lichtoplossingen voor in huis.

Sfeervol wonen

 • Boekenkastverlichting
 • Schilderij- en gordijnverlichting
 • Vitrinekastverlichting en dimbare spots

 • Veiliger wonen
 • Nooit meer in het donker thuiskomen
 • Op afstand je verlichting aanzetten
 • Nachtverlichting

 • Comfortabeler wonen
 • Werkbladverlichting
 • TV verlichting
 • Tuinverlichting bedienen
 • compatible

  barverlichting

  Innr app

  Met de Innr app creëer je op ieder moment de juiste sfeer in huis. Innr biedt ook 4 verschillende lichtscènes. Kies een lichtscène en de verlichting in huis past zich direct aan. Je zet via de app je verlichting ook aan wanneer je niet thuis bent. Zo kom je bijvoorbeeld nooit meer thuis in het donker. Daarnaast stel je een timer in zodat het licht vanzelf aan- en uitgaat als je op vakantie bent. Op die manier lijkt jouw huis bewoond. Deze timer kun je ook gebruiken om je door je verlichting te laten wekken.

  De 4 lichtscènes zijn: Gezellig, Aan tafel, Relax en Goedemorgen. De verlichting van Gezellig en Relax heeft een warm witte kleur en is gedimd. Lichtscène Relax is bedoeld voor een relaxte avond op de bank. Goedemorgen is een fris witte verlichting waarmee je energiek de dag start.

  Goedemorgen

  Goedemorgen

  Aan tafel

  Aan tafel

  Gezellig

  Gezellig

  Relax

  Relax

  Installatie

  Je hebt een bridge nodig om alle lampen te kunnen bedienen. Wanneer je begint met smartverlichting, kies dan eerst voor een startpakket. In een startpakket zit namelijk een bridge én een aantal lampen. Je installeert de smart lampen van Innr heel eenvoudig in 3 stappen.

  Ophangen, verbinden en bedienen

  1. Ophangen
  Innr heeft verschillende soorten lichtbronnen; de LED-lamp, de Strip en de Spot. De LED-lamp draai je in een bestaande lamp. De Strip is een lichtstrip die je onder je kast of kookeiland met een plakstrip bevestigt. De Spot klik je aan de daarvoor bestemde tracks die je met plakstrips bevestigt.

  2. Verbinden
  Met de Innr app verbind je de lampen met de bridge. Sluit de bridge aan op je router en steek de stekker in het stopcontact. De app loodst je door een aantal stappen om jouw verlichting in orde te maken.

  3. Bedienen
  Bedien de lampen individueel of kies voor verschillende lichtscènes. De lichtscènes pas je aan naar je eigen wensen.

  Werkt ook met andere smart lampen

  Innr werkt met ZigBee. Dit is de frequentie waarmee de bridge met de lampen en de app communiceert. Het is daarom mogelijk om Innr smart lampen te koppelen aan andere smart lampen die ook met ZigBee werken zoals Philips Hue, Osram en Belkin Wemo. Mocht je dus al een bestaand systeem hebben van een ander merk, maar wil je gebruik maken van de Innr lichtoplossingen? Dan is dat geen enkel probleem.

  Hoe koppel je Innr lampen aan de Philips Hue bridge?

  Heb je een Philips Hue bridge en wil je daar Innr lampen aan koppelen? Dat kan. Je koppelt de Innr lampen in 4 eenvoudige stappen aan de Philips Hue bridge:

  1. Verbinden
  Pak je smartphone erbij en open de Hue app. Ga naar instellingen en klik op mijn lichten. Klik vervolgens op lichten aansluiten en automatisch zoeken.

  2. Lamp aan en uit
  Zet de Innr lamp aan en daarna weer uit. De lamp knippert 2 keer. Dat is het teken dat de lamp koppelbaar is.

  3. Connectie
  Op het moment dat de Innr lamp en Hue bridge elkaar hebben gevonden, knippert de lamp nogmaals 2 keer. Dat is de bevestiging dat de lamp en bridge aan elkaar gekoppeld zijn.

  4. Klaar voor bediening
  Na een paar minuten bedien je de Innr lamp via de Hue app.

  Innr smartverlichting iets voor jou?

  Is Innr iets voor jou? Hieronder vind je 3 populaire producten van Innr zodat je meteen kunt beginnen met smart lampen. Wil je toch meer te weten komen over smart verlichting? Wij geven je graag meer advies over smartlampen.

  Eerder bekeken door jou